• Klantenservice WhatsApp 0685713120
  • Klantenservice WhatsApp 0685713120

FAQ

Wat zijn de contactmogelijkheden?

Wij zijn te bereiken via WhatsApp op 0684339181.

Ook kunt u een e-mail versturen naar info@jacketwinkel.nl. Wij streven ernaar om uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Hoeveel betaal ik voor de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 3,95 per bestelling. Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- zijn de verzendkosten gratis.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt betalen met Ideal, Paypal, achteraf betalen met Klarna en bankoverschrijving. Wij berekenen geen extra kosten voor deze betaalmethodes. Bij het kiezen van Klarna achteraf betalen, krijgt u de nota van Klarna per e-mail. Klarna verstuurt de nota na het ontvangen van de bestelling.

Is levering buiten Nederland mogelijk?

Ja, informeer naar de mogelijkheden via de klantenservice.

Wat is de levertijd?

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd. Als de levertijd hiervan afwijkt, staat dit vermeld bij het artikel in de webshop. Orders kunnen niet afgehaald worden.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

De bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd worden. U kunt een e-mail sturen naar info@jacketwinkel.nl met de bestelgegevens. Vervolgens zullen wij een retouretiket per e-mail verzenden. Dit etiket kunt u uitprinten en op de bestelling plakken. Het betaalde bedrag zal vervolgens binnen 7 werkdagen, na ontvangst van de retournering worden teruggestort.

Kan ik een artikel ruilen?

U kunt binnen 30 dagen kosteloos ruilen. Neem contact op met de klantenservice voor een verzendlabel. Het artikel dient teruggestuurd te worden. Vervolgens kan het juiste artikel opnieuw besteld worden op de website. Wij zullen het bedrag van het geruilde artikel binnen 7 werkdagen terugstorten.

Hebben jullie een showroom of een fysieke winkel?

We hebben geen fysieke winkel of een showroom. Bestellingen kunnen hierdoor alleen online geplaatst worden.

Grote aantallen

U kunt een e-mail sturen met de aantallen naar info@jacketwinkel.nl en wij zullen een offerte opmaken.

Mijn artikel is defect

U kunt gebruik maken van het recht op reclamatie. Voor verdere instructies kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Hoe werkt de klachtenprodecudure?

Klachten kunnen kenbaar gemaakt worden door een e-mail te verzenden naar info@jacketwinkel.nl Wij zullen de klacht afwikkelen binnen 5 werkdagen.

Over

Jacketwinkel.nl is opgericht door jonge modebewuste ondernemers. Het begon met passie voor mode. Inmiddels zijn we hard op weg om een eigen collectie te lanceren. De webshop richt zich voornamelijk op de Urban doelgroep.

Het assortiment wordt bewust klein gehouden, door alleen geselecteerde items aan te bieden. De collectie bevat onder andere sweatvesten, jackets, jassen en jogging kleding voor heren en dames, aangevuld met eigen design artikelen.

De producten die wij aanbieden zijn van een goede kwaliteit en diervriendelijk geproduceerd. Zo verkopen wij geen leder en bont van dieren. De artikelen in de webshop bevatten imitatie leer of imitatie bont. Regelmatig zal het assortiment aan verandering onderhevig zijn. Met de kledingstukken van Jacketwinkel.nl ontvang je gegarandeerd complimenten over je outfit!

Bedrijfsgegevens:

  • KVK: 52254607
  • Vestigingsnr: 000022203834
  • Plaats: 's-Gravenhage
  • Email: info@jacketwinkel.nl
  • Rekening: NL14INGB0006956608